Black Christmas filmy

Posted by Jiky at 9:21 AM

Thursday, November 5, 2009

Christmas karnevaly zde nabízí informace o dvě verzích Černého Vánoc Movies. První Black Vánoce Movie vyšel v roce 1974 a nedávné jeden v 2006. Černé vánoční filmy jsou velmi populární mezi lidmi a jsou perfektní využití volného času během dovolené.

Bob Clark byl režisér filmu Black Christmas (1974). Hvězda obsazení filmu obsahuje názvy Olivia Hussey Margot Kidder, Andrea Martin James Edmond, Michael Rapport a Martha Gibsona. Black Christmas Movie (2.006), režíroval Glen Morgan i zahrnuto hvězda obsazení Katie Cassidy, Crystal Lowe, a Andrea Martin další.

Černé Vánoce jsou napínavé a filmu se zabývá příběhem nemocné-osudový Sorority sestry. Sestry plné ruce práce s oslavami Vánoc pronásledují obscénní telefonické hovory o neviditelné psychopat, který láme vyrovnanost jejich domácností a zabíjí jednoho po druhém. Příběh linie zůstává víceméně stejný jak ve filmech, ale prezentace se mění s měnící se tváří času. Filmy patří mezi nejoblíbenější lidové horory. Černé Vánoce 2006 je remake první. Příběh mladého chlapce Billyho a zkušenosti z dětství dostal pořádnou léčbu v obou filmech. Shromáždit další informace o Black Christmas Movies přihlásit na naše stránky Christmas karnevaly.

0 comments: