Vánoční Wedding Cake Obrázek

Posted by Jiky at 5:21 AM

Thursday, November 12, 2009

Svatební koláče se staly nedílnou součástí dekorace ve svatebním místem. Svatební koláče vánoční mají vyřezávané vánoční motivy na nich. Každý pár chce perfektní dort pro svou svatbu.

Výběr svatební dort vánočních obrázků vám dává představu o tom, co zvolit pro svůj zvláštní den.

S trochu trpělivosti projít následující svatební dort vánoční obrázky spolu s jejich detaily. Možná jeden z těchto Wedding Cake vánoční obrázky bude vaše vánoční svatebního dortu.

Ženicha Dort - Most dorty ženichy 'jsou tematické, a odpovídají na osobnost a rád na ženicha. Čokolády je velmi oblíbená příchuť pro ženicha dort. Koláče tyto fotky jsou čokolády jahod a potkávacích smokingu ve tvaru koláče. Tato koláče přijít v hnědé, oranžové a růžové barvy. Všechno je to o ženicha oblíbené načase nebo něco, co se silně identifikuje

Zdobené Cup Cakes - Tyto obrázky jsou ve tvaru dortu v podobě poháru. Mohly by být naskládány na odstupňovanou serveru nějakém druhu. Cupcakes skvělou myšlenku se, pokud nejste v bohatě zdobené koláče, a protože to přidává trochu zábavy a individuality na recepci.

Svatební dorty sloup - Další tvar, které si získává popularitu je sloupec koláč. Sloupec dort je v podstatě několik koláčů o stejné velikosti naskládané nad sebou a pak vyzdoben. Oni mohou ponechat poměrně jednoduché, zdobené květinami, nebo, jak je znázorněno zde zdobené peřím, korálky a dráty svitky, které jsou používány v květinářství svatební kytice.

Svatební scény vánoční dorty - vánoční figurky jako Marii, Josefa, Santa Claus, Wise Tři králové a Ježíše do jeslí jsou krásně ražené v těchto dortů. Svatební party na hřbitově se nachází v těchto krásně rytý dortů.

Dorty Charakter Svatební - Tato koláče mají obvykle mini údaje repliky ženicha a nevěsty na svatební den jako hlavní pozornost.

0 comments: