Vánoční kostel hry

Posted by Jiky at 1:21 PM

Sunday, November 8, 2009

Vánoční kostel hry
Christmas Církev Přehrává jsou různé vánoční hraje obecně vykonávány v kostele areálu během Vánoc. Příběhy jsou obecně založeny na Luke, Žalm a Bible.

Oni vyvedu dobré morální lekce k divákům. Někdy Církev sbory účastnit v Vánoce církvi Plays.

Seznam Vánoc Církve Plays
Těchto dramatech jsou také doprovázeny dobré koledy Vánoce. Daný níže je seznam vánoční Církve Plays které jsou obecně vykonávaných během slavnostním dnů Vánoce:

# Hlasy Living betlémů

Big betlém je organizován v této hře. Aktéry oblečený v tradičních biblických kostýmech vzít jejich místa na jevišti Marie a Josefa s manger a baby vzít centra fázi. Andělů, pastýři a ovcí mohou být roztrousil obklopovat nimi. Uživatelem mísily andělům, pastýři a ovce chorální dílů stanou zajímavé.

Srdečné Christmas

# Toto je plný-délka vánoční Play že celebrates "Bůh s námi," vytvořením večer v divadle, hostila drama ministerstvem. Pulsující theater dosahu program slouží jako magnet přilákat komunitě do kostela kampusu, kde oni vrátí slyšet Dobré News Ježíše Krista.

Slavný Christmas kostel Plays

Toto je plně-délka vánoční Play že celebrates "Bůh s námi," vytvořením večer v divadle, hoštěný drama ministerstvem. Pulsující theater dosahu program slouží jako magnet přilákat komunitě do kostela kampusu, kde oni vrátí slyšet Dobré News Ježíše Krista.



# Song of Mary

Toto play je založeno velmi opatrně na evangelium vyprávění. Je přináší životu osobnostech Marie a Josefa, a napětí časů, spíše než opouštět je jako karta charaktery Vánoce.

# King se narodil

Jedná se o pokračování "Hoden jest Beránek." Huga a Justina se zamiloval do "Hoden jest Beránek." V "Je Král se narodil" se vzali a čeká dítě kolem Vánoc. Příběh se odehrává na historickém kontextu Revolt barona v Anglii v střední-1200s. Hugo a Justina jsou nuceni bleší jejich domácí ve stejnou dobu, jako když má porodit. Získávají nové chápání situaci Marie a Josefa, jak Mary porodí Ježíše, a pro věrné poskytování Boží pro ty, kteří mu důvěřovat.

0 comments: