'The Nightmare Before Movie vánoční'

Posted by Jiky at 5:21 PM

Tuesday, November 3, 2009

Vánoce je nepředstavitelné bez roce 1993 film Noční můra před Vánocemi. Vánoční karnevaly jsou tady se všechno, co potřebujete k 'The Nightmare Before Christmas Movie'. Jde o obyvatele Halloween města, kteří unesli Santa Clause a převzít vánoční rok, a chaosu, který následuje.

Film je režie Henry Selick a napsal Tim Burton. Jack Skellington je dýně králi Halloween města, nenudí se dělá to samé každý rok na Halloween. Jednoho dne se narazí na Vánoce město, a je proto brát s myšlenkou na Vánoce, které se snaží dostat rezidentní netopýři, skřítci a šotci městečka Halloween, aby mu pomohli sledovat vánoční místo Halloween, ale nemůže si to docela dobře.

Film byl původně vyrobené jako Disney další generace filmování. Do doby přívěs byl propuštěn, Produkční tým změnil (Touchstone Pictures, divize Disneyho) a srovnávání Walt Disney jako nový velký animátor byly pryč. Zvěsti, že letěli asi bylo, že Disney se nedopustila PG filmů. Michael Eisner, tehdejší ředitel a presidentovi Walt Disney Firma, najít film 'příliš tmavé pro děti' a že to dělá od Touchstone. V říjnu 2006, bude film znovu-uvolní v 3-D pod praporem Walt Disney Pictures.

Tim Burton říkal že se původní báseň byla inspirována, když viděli Halloween zobrazit zboží v obchodě jsou snesena a nahrazena displej Vánoce. Slogan zní "A morbidní příběh s humorem zlý a úžasné animaci." Podívejte se na více na Vánoce Carnivals'The Nightmare Before Christmas Movie '.

0 comments: