1944 Christmas Movies

Posted by Jiky at 5:21 PM

Thursday, November 5, 2009

S Vánoce klepou na dveře, že to zase čas na oslavu.Vrať se do posledních dnů a vychutnat vánoční klasiky, které jsme v obchodě pro vás.Karnevaly Christmas nabízí informace o vánočních filmů, které vyšly v roce 1994 Povšimněme si do nadčasové klasice a užít si poslední dny slávy.

1944 Christmas filmy jsou určitě rozjasní dovolenou a oživit ducha.

Robert Siodmak vánoční svátek (1.944) je příjemný příkladem 1944 filmů Vánoc. Hvězdného obsazení filmu patří slavný jména Deanna Durbin, Richard Whorf, a další. Příběh je o mladé ženě která si uvědomuje že člověk má, je vdaná rozmařilec. Ohrozit nezbytného na druhou polovinu filmu vystupuje jako noční klub hostesky. Film se zabývá plusy a minusy dívčina života. Film je fantastickou práci režiséra a vylíčí vynikající hereckých schopností z herců.

Pokud jste v náladu něco těší nostalgický pak rozhodnou pro film Meet Me in St Louis (1944). Film v režii Vincente Minnelli obsahuje hvězdy obsazení Judy Garland, Mary Astor, Margaret O'Brien a další. Děje filmu se zabývá příběhem dobře rodiny Smith-off v St. Rodiny Smith měl čtyři dcery, z nichž jedna zamilovala do chlapce vedle. Film je nadále s náhlým zprávou Pan Smith je převedena na dobrou pozici v New Yorku. Chcete vědět více o 1.944 vánočních filmů navštívit naše stránky karnevaly Christmas.

0 comments: