Krátké Christmas Play

Posted by Jiky at 5:21 AM

Tuesday, November 10, 2009

Mládež vánoční hry
Dobrý vánoční hry spolu s šiškami zelené, a dovolenou blikající světla cookies zvýšit veselé náladě Vánoc.

Krátký vánoční hry jsou ty, které jsou prováděné v krátkém časovém úseku může být dvacet-třicetminuty.Uvedeny níže je seznam krátký vánoční hry.
Krátké vánoční hry
Dejte pohled na záznamy a zjistit, zda divadelní blízko vás může být jeden uvedení na:

Andělé s papírovými křídly

Toto krátké Vánoční hra dvacet minut se koná během kostýmové zkoušky na průvod Vánoce. Věci nejsou v pořádku. Dva umělci se zlobí s inspicient. Ale Gold Angel a stříbrné Anděl jim pomáhá uvědomit že osobní problémy mohou zmizet v radost ze sdílení.

Dar Magi

O. Henry 's dovolenou znovu oblíbený je v této dojemné krátké hry fázi Vánoční třiceti minut. Jim a Della jsou nově st. Oba mají živé představy o svých budoucích budoucnosti. Ale pak přijdou těžké časy. Christmas přístupy s málo peněz na dosah ruky. Jim Della a každý nakonec prodeji jejich nejcennější majetek za účelem nákupu další vánoční dárek. O. Henry ironický konec je i humorné a hořkosladká jako oba charaktery objeví realističtější světě ovládaném jejich lásku.

Jason dárky

Tato krátká Vánoční hra v délce třiceti minut otevře se hostinec Betlém spustí Izáka a jeho ženy Sarah. Hostinec je plný cestující, kteří přišli platit daně králi Herodovi. Pomáhat jim je jejich syn Jason, kteří vždy pečuje o hosty. Jednoho dne, když přijde citlivé Jason cítí něco zvláštního se nestane. A muž přichází se svojí ženou, která se chystá porodit dorazí na jejich hospodě. Přes naléhání Jason, Isaac umožňuje pár zůstat v jejich stáji, kde jeden zázrak, vede k další. Narození dítěte přinese Izáka a Jason spolu.

0 comments: