New Christmas Movies

Posted by Jiky at 1:21 PM

Friday, November 6, 2009

Nové vánoční filmy jsou zábavné. Užijte si Vánoce se svými přáteli a rodinou a nechte New Vánoční filmy kouzlo svého kouzla na vás. Vánoce jsou tady! Čas na oslavu a šílet. Všichni se zdá obsazeno nákupu sprchy pro své okolí a blízké. Ulice jsou přeplněné a obchody jsou plné.

Děti mají v době jejich života a hrát si s sněhuláka a vločky.

Při pohledu oknem na sníh limitován borovic a kapradí, budete pravděpodobně v myšlenkách ztratit. Pokud jste introvert, kdo je příliš stydlivý na oslavu Vánoc se spoustou přátel, se neomezují si do svého domu, a myšlenky.

Nové vánoční filmy jsou zde přidat špetka kouzlo vašeho jinak fádní Vánoce. Pokud je to venku sněží a vaše slavnostní ducha Zdá se dostali trochu utlumilo, osvěžit si sledováním některých nových vánoční filmy. Vánoční animace i když jsou v podstatě znamenalo, musí bavit děti, oni jsou docela zábavné a jsou ideální pro prohlížení i dospělé. Ale existuje řada nové vánoční filmy, které by se přidat na své vánoční slavnosti.

Ačkoliv většina z nové vánoční Filmy jsou předělávky the Old Christmas Movies, Scrooged jako je remake Vánoční příběh, který v sobě byl založen na slavnou knihu napsal Charles Dickens, hodně nadcházející filmy, které zachvátilo dav z jejich nohy byly originály. Některé z musí vidět v průběhu prázdnin jsou A Christmas Story, Home Alone 2, Zázrak na 34. ulici, Santa Claus a Jingle All The Way, abychom jmenovali alespoň některé.

0 comments: