Nightmare Before Christmas Koláče

Posted by Jiky at 5:21 PM

Wednesday, November 11, 2009

Nightmare Before Christmas dort
Nightmare Before Christmas je hudební animovaný film o obyvatele Halloween města, kteří se přes Vánoce. Režie Animátor Jindřich Selick se film podle kresby a básně Tim Burton. The Nightmare Before Christmas je o tykve krále, Jack Skellington, která je unavená z Halloween, objevuje vánoční město, které je plné nádherných barev a období dovolených.

Jack rozhodne přivést Vánoční města na městečko Halloween. Nightmare Before Christmas dorty jsou položky speciální koláče, které jsou pečené ve formě znaků Halloween vylíčil v Nightmare Before Christmas.

Zdobení dortu
Plazící cool rád Sally, Dr. Finklestein se starostou Halloween Města a trik-nebo-ošetřovat trio, Lock, Shock a Barrel lze řezat v pergamenové papíry a používá se jako Noční můra před Vánoci dekorace Koláče s pomocí šablony . Koláče Bradavic nebo Jack-o-lucerna disky jsou jedinečná Nightmare Before dort zboží Vánoce. Fake polev, jako je nepořádek pavučiny, tarantule, kostry figurky a slunce, měsíc a hvězdy, aby velká noční můra BATTISTELLA dort.
Zábavu vzorec
Tři jednoduché kroky pro noční můrou dort a zábavné vánoční večer:

Bič nějaké Creepy Cupcakes či Spider Pops - to sladké dobroty žádný horor noc velkolepé.

Ztlumte světla ...

. ... a sledovat jeden z těchto strašidelný klasiků. Nechat vyděsit fest začít!

To je nejlepší péct koláče v lesklé hliníkové nádobí, protože tato pomoc při pečení koláče řízení a světle hnědou krustou. Vždy péct koláče v pre-vyhřáté troubě nejlépe do středu trouby stojanu. Vložte dřevěné párátko přímo středem dortu. Pokud to vyjde čistý budete mít jistotu, že je čas, aby se na dort z trouby. Jazz svůj dort, čokoládové kudrlinky, volánky, marcipán a jedlé květy.

0 comments: