Christmas Musical Přehrává

Posted by Jiky at 9:21 PM

Sunday, November 8, 2009

Christmas Musical Přehrává
Christmas Hudební Přehraje jsou vánoční Plays doprovázeno s skvělé hudbou. Hudební nástroje podobné kytaru, klavír nebo syntetizátor přidává extra šarm k vánoční hraje.

Seznam Vánoc Play Ideas
Soudobé Vánoční písně a Vánoční koledy jsou zahrnuty v každé aktu vánoční Musical Plays. Daný níže je seznam dobře-známých vánoční Musical Plays:

Piece Vánoc

Toto je vánoční Hudební hrát pro děti. Hra obsahuje 4 tradiční vánoční koledy a 4 originální soudobé vánoční písně. Každá píseň zahrnují nedosedne, stomps, claps, pohyby a podepsat jazyk nebo rytmus nástrojů písemné do klavíru skóre. Kus tkanina je hlavní vrtule v tomto hudební Vánoce. Joseph zábaly tkaninu kolem Mary takže ona pocínovat držet teple. Nejlepší kus Vánoc je Spasitel, jeden kdo naplňuje naše životy s láskou, radost a naděje.

Známky Vánoc

Toto je předškolní vánoční hudební play. Skupina dětí formulovalo příběhu vánoční skrze označeními Vánoce. "Ne Vacancy", "Ticho, Please", "Follow Star" a "Help Wanted" nasměrujte cestu k jesličkami v Betlémě oslavující sliboval znamení spasitelem ie "baby zabalený v hadříkem a ležící v jeslích" Známky Vánoc zahrnuje soudobé vánoční písně a koledy, klavír skóre s kytarou akordy.

Kontrola Je Dvakrát

Toto je zábavný vyplněna vánoční Musical Play kde všichni v příběhu vánoční má kontrolní seznam a they're všichni Checking 'Bylo Dvakrát. Mary a Joseph využívání lepkavý poznámek sledovat co Pack pro výjezdu do Betléma, andělé double-zkontrolovat věcem oni potřebu nadcházející koncertní a moudří shromažďovat hvězdičkový-zírající vybavení které povedou jim všechny k novorozence spasitele. Této hudební vánoční zahrnuje soudobé vánoční písně.

0 comments: