Vánoční hry Stories

Posted by Jiky at 9:21 PM

Monday, November 9, 2009

Vánoční Play Příběhy
Vánoce, je skvělý čas na veselí a veselé-tvorby. Různé vánoční hry a parodie je organizován v průběhu dovolené čas pro kompletní legrace a zábavy.
Seznam Vánoc Play Stories


Organizování hra Christmas během pár dní před před Vánocemi, není snadný úkol. Hrát vánoční příběhy třeba přečíst předem herců.

Uvedené níže jsou dobře známy některé Christmas Play Příběhy, které budou mít dobré vánoční hry.

Král se narodil do Heather Cooper

Jedná se o pokračování "je Hoden Beránek". Hugo a Justina se zamiloval do "je Hoden Beránek". V "je Král Born" se vzali a čeká dítě kolem Vánoc. Příběh se odehrává na historickém kontextu povstání barona v Anglii v střední-1200s. De Burgh Ranulph vedení ve vzpouře dává životu nebezpečné pro jeho nenarozeného vnuka a dědice. Z tohoto důvodu Hugo a Justina jsou nuceny bleší Justina jejich domov má porodit. Získají nové chápání osud Marie a Josefa, jak Mary porodí Ježíše, a pro věrné poskytování Bůh těm, kteří mu důvěřovat.



Joe a noční Návštěvník, který předložil John McNeil

To je hra Vánoce pro ty, kteří nevěří na Vánoce. Joe Davidson je self-made man. Born do chudé rodiny, s tvrdou práci, kterou udělal jméno pro sebe jako developerská. Ale vlastnost je nyní ve vlastnictví města mise, která ho používá jako komunita drop-in centra. Konfliktu přichází na hlavu, když na výročí úmrtí Miriam, Joe obdrží neobvyklou noční návštěvník.

A Christmas Carol by Charles Dickens

Hra je o lakomý stařec, Ebenezer Scrooge, který věří, že Vánoce jsou jen záminkou pro lidi minout práci. Nákupu dárků na této předvečer je odpad podle něj. Tři duchové show Scrooge svou chybu při oceňování peněz nad lidmi. Uvědomuje si svou chybu a říká, "Merry Christmas" pro každého.

0 comments: