Vánoční Play Myšlenky

Posted by Jiky at 9:21 AM

Monday, November 9, 2009

Christmas Play nápady
Vánoční hry je založen na příbězích Vánoc. Uvedení stejný hraje rok od roku by je zatuchlý a matná. Mohou Rozvázati fandit vánoční a vřelost oni přinášejí během prázdninové čas.

List of Christmas Play nápady

* Chcete-li pomoci s tímto problémem přichází několik vánočních Play Nápady, které je třeba projít pro výrobu zajímavý vánoční hry a zdravé radosti publika.


* S těmito několika vánoční hry myšlenky se snaží dát do hry vánoční, že vaše shromáždění bude pamatovat na dlouhou dobu dopředu.

Snadné play uvést na s omezenými umělci je reenactment o zrození Ježíše. Zatímco vypravěč přednáší ostatní děti mohou procházet pohyby. Tímto způsobem se nemusí zpaměti všechny řádky.


* Hra je vláčná s kostelní písně vánoční. Například když tři králové přinést jejich dary k Ježíši, může pospolitost zpívat "We Tři králové". Existuje asi pět nebo šest hymnů, které se vejde v pěkně v této hře. Celá výroba by měla trvat asi 30 minut a je velmi snadno sundat.


* Zkuste míchat světlo-srdce cítí, s některými vtipy a humor. Také snažit doručit vážné vzít-home poselství. Celý služba by posledních pro asi 50minuta, včetně chvalozpěvy a písně.


* Udělat dobrý zkoušky před konečným hrát. Používáme několik vzdálených mikrofon pro čistý zvuk.


* Digitální projektor a projekt scenérie a obrazy na dřevěné rámy zvýší kvalitu hry.


* Další nápad by byl, že hudebníci přijít do kostela, se vypravěč vyprávějí příběh o Vánocích a po každém čtení zvláštní části, mají hudebníci hrají různé vánoční chvalozpěvy.


* Zatímco si děti hrají, můžete mít některé děti působit některé části týkající se zpívané písně.

0 comments: