Vánoční prázdniny Movie

Posted by Jiky at 1:21 PM

Wednesday, November 4, 2009

Jeremiah S. Chechik byl ředitelem "Dovolená National Lampoon Vánoce" film (1.989). Oblíbené vánoční film má vždy za předpokladu obrovské zábavu do milovníky filmu. Zajímavý příběh, line up a perfektní směru je ještě populární dlouho po vydání svého prvního.

Hvězda obsazení filmu obsahuje názvy Chevy Chase, Beverly D'Angelo Juliette Lewis Rndolph John a další.Spiknutí filmu se zabývá příběhem Chicaga na Clark Jr Wilhelm Griswold se svou rodinou. Griswold se nachází ve filmu zaneprázdněn přípravou na nadcházející festival. Charakteristickým znakem rodiny se týká skutečnosti, že věci se nikdy hladce za Clarkem a jeho rodiny. Nežádoucí hosté ještě zhoršila jejich pokračující smůlu. Clark je posedlý o všech dokonalosti, ale všechno pokazí se příchodem doby. Clark netrpělivě čeká, obdrží bonus Vánoce, které se budou používat až do vytvoření bazénu na dvorku. Špatnou zprávou přijde, když se jeho šéf ukázal, nemá v úmyslu zaplatit bonus. Clark zbláznil přes to ale bylo to v době, když Eddieho, jeho manželky rozhodne ideální vánoční dárek pro Clark. Věci jít na této cestě se výkyvům dosáhnout konečného vyvrcholení. Slyšet, že druhá polovina by bylo příjemné zážitek dívat se.

"Christmas Vacation''film se rozjasní váš vánoční svátky. Udělejte si čas se dívat na film spolu s rodinnými příslušníky. S cílem shromáždit další informace o "Dovolená vánoční''film navštívit naše stránky Vánoce karnevaly.

0 comments: