1954 Irving Berlin White Christmas Movie

Posted by Jiky at 1:21 PM

Thursday, November 5, 2009

Z roku 1954 Irving Berlin White Christmas film padá na seznam jedinečných vánočních filmů klasika. Režie Michael Curtiz Bing Crosby a Danny Kaye starrer filmu Bílé Vánoce. Vychutnejte si vzpomínky z minulosti vánočních oslav pozoroval Christmas Classics letošní Vánoce.

Spiknutí filmu se zabývá příběh dvou lidí armády Bob Wallace, a Phil Davis. Poté, co odešel z armády jak z nich se spojí, aby se stal nejlepší písní-i-dance jednat.

Davis hraje roli dohazovač a zavádí Wallace dvou krásných sester, které spolu-mimochodem také píseň-a-taneční akt. Když Judy Betty a jde do Vermont podat dát svůj výkon ve výstavním Vánoce, Wallace a Davis takto je a zjistí jejich bývalý armádní velitel, generál Waverly jako majitel domku ve Vermontu. Série incidentů plodin až romantické, zatímco umělci snaží své nejlepší na pomoc veliteli. Ten film je fantastický a jeden jistě naplní Vaše vánoční dny s zábavy a potěšení. Film skóre vynikající hudební složení oživit vaše srdce.

Roku 1954, Irving Berlin White Christmas film by mělo mít své místo na seznamu filmu Vánoce. Vychutnejte si nádherné dny oslav Christmas sledování klasiky s vašich rodinných příslušníků do prostředí, uvolněně. Aby bylo možné shromáždit více informace o Irving Berlin 1954 Bílé Vánoce na přihlášení filmů na naše stránky Christmas karnevaly.

0 comments: