Judy Garland Christmas Movie

Posted by Jiky at 1:21 AM

Friday, November 6, 2009

Pokud jste filmový fanoušek a milovníka hudby ve stejné jít Judy Garland vánočních filmů je ideální pro Vás. Chill out, tento Vánoce, opřít na pohovku a vychutnejte si celou dobu oblíbené filmy a písně o jeden z největších hollywoodských hereček kdy vyrobil.

Judy Garland původně Frances Ethel Gumm byla americká herečka, která je považován za jeden z největších zpěvu hvězd zlaté éry Hollywoodu hudebních filmů. Její pěvecké schopnosti už ji známý a dostala celosvětově pozdravovat pro totéž. , Ale film který přivedl ji k vápno světlo "Meet Me in St Louis", kteří písně "The Song Trolejbus", "The Boy Next Door" a "Have Yourself A Merry Little Christmas" se stala mezinárodní hity. "Have Yourself A Merry Little Christmas "a" Píseň vozík, "ve spojení se" Získat Happy "ze Summer Stock a" The Man That Got Away From A Star Is Born a především "Over The Rainbow" byl vybrán americký film Institut jako # 1 film písně ze všech dob, jako součást jejich "100 roků 100 písní ..." list kromě "Over The Rainbow" je umístěn jako číslo 1 v Písně Centuryproject, kterou Národní nadace pro Umění a Recording Industry Association of America.

Ona rysy mezi těch několika hvězdy, které byly uznány pro Hollywood Walk of Fame a comemorative poštovní známky byly vydány na její jméno.Vedle Grammy Award za celoživotní dílo a mnoha jejích nahrávkách uveden do Grammy Hall of Fame, A je Judy Garland den slavil v Minnesotě 22. června, na památku její dědictví.

0 comments: