Vánoce S Kranks

Posted by Jiky at 9:21 PM

Friday, November 6, 2009

Vánoce s Kranks 'je komediální film, režie Joe Roth, na Štědrý že jsem vydala v roce 2004. Film v hlavní roli Jamie Lee Curtis a Tim Allen, je založen na příběhu Přeskočení vánoční John Grisham.

Příběhu je asi pár, Luthera Krank (Tim Allen) i Nora Krank (Jamie Lee Curtis), kdo se rozhodne dostat se z maličkosti Vánoce a odjet do některých tropických místo pro dovolenou, protože jejich dcera nebyla doma na Vánoce . Protože toto, oni nemuseli nastavovat jejich vánoční strom a dělají vánoční ozdoby na jejich domě.

Situace se zhoršuje, když Luther Krank odmítá dát svůj osvětlené mrazivé sněhuláka na střechu. V důsledku toho mají čelit vzteku svých sousedů, protože pouliční, přičemž Hemlock Street je známá pro sněhuláka a také získal mnoho soutěží prováděné místních novinách. Tato bitva mezi Kranks a jejich sousedé se hrozit harmonii obce a samozřejmě, v duchu Vánoc.

Najednou, Luther a Nory Karnk přijímá telefonát od jejich dcera Blair, v němž se prohlašuje, že jí dcera chystá skutečně přijde domů na Vánoce. To vytváří dost zmatek, protože Kranks musí změnit plány pro svou dovolenou přímo před dovolenou. Nyní mají méně než čtyřiadvacet hodina získat sobě a svým sousedům na Hemlock ulici zpět duchu Vánoc.

0 comments: