Současná Classic vánočky

Posted by Jiky at 1:21 PM

Thursday, November 12, 2009

Soudobé klasické vánočky jsou ideální pro moderního Štědrý den stůl. Klasická a stylová, ale vždy předávání slavnostní tématem, tyto královské soudobé klasické vánočky poskytne nápady a inspiraci pro koláč dekoratéry všech schopností.Zimní scény, vánoční motivy, vánoční věnce a květiny jsou vybavený společně s individuálním koláče vánoční a plátky.

Soudobé klasické vánočky se nacházejí v široké spektrum barev a vzorů. Zapsal pod málo, jako dort položek:

Nový Zéland klasické vánoční Dorty - Tyto vánočky jsou pomalu pečená v malých dávkách. Ovocné příchutě jsou přidány do dávat každý koláč tohoto bohatého a naprosto dekadentní chuť. Budete muset ochutnat tomu uvěřit. Tyto koláče byly provedeny s nejlepších ingrediencí. Existuje osmdesát procent ovoce se v nich a jakmile se peče, jsou ponechány na zralé a nebudou prodávány, dokud nebudou připraveny. Jsou krásně ručně zdobený čerstvým mandlemi a třešněmi a pak zasklením pro dokonalý vzhled Iced Christmas Cracker Dorty-to ručně vánočka je ideální pro okouzlit svými přáteli a rodinou letošní Vánoce. Toto je jemná a koláč plný ovoce. K dostání je v obalu jasně a zdobené polevou je vidět, že přes obal.

Dorty Simnel - Tento tradiční vánočka je vyroben se sušeným ovocem, kůra citrusů a koření, a přelitý marcipán. Lahodně vlhký a flavorsome to je opravdu báječný.

Mango a mučenka set sýr Dorty - Toto je skutečný požitek. Exotických chutí manga a mučenka a krémové tvarohový koláč je kombinace se v ráji.

0 comments: