Keksy Christmas

Posted by Jiky at 1:21 PM

Wednesday, November 11, 2009

A Ovocný koláč se směsí ovoce ořechů a jen dost těsto držet pohromadě. Vánoční ovocné koláče jsou nejvíce roztomilé tradičních vánočních směsí. Vánoční Ovocný koláč s pestré ovocné příchutě, jsou opravdu výborné a chutné. Uvedeny níže, jsou různé druhy vánočních ovocné koláče.

Dejte pohledem uchvácen a získejte s různými a kuchyně těchto Vánoc ovocné koláče.

Christmas Ovocný koláč - Tento recept patří sušené ovoce místo zářící, kandované věci a je méně hustý a více dort-jako je než mnoho biskupský chlebíček receptů. Tato vánoční ovocné koláče jsou oblíbené rekreační položky.

No Pečte Holiday Ovocný koláč - To je biskupský chlebíček, který nevyžaduje pečení. Smíšené kandovaného ovoce je možné použít místo třešně a ananasu.

Jablečnou i Bourbon koláč - To je lahodné dort vhodný pro vánoční dárek dát. Jablečným, koření, pekanové ořechy s rozinkami, data a třešně jsou namočené v bourbon v tomto nádherně slavnostní biskupský chlebíček.

Magie Ovocný koláč - Tento dort je kouzelná směs sekané maso, pekanové ořechy, slazené kondenzované mléko a kandovaného ovoce.

Japonský Ovocný koláč - třívrstevné koláč s neobvyklou twist: pouze centrum vrstva je kořeněný a ochucené s mandlemi a rozinkami. Pomeranč kokos plnění a sedm minut polevy vyplňte tento dort pro ohromující prezentace.

Mango a Míchaný ovocný koláč - to je snadný a rychlý ovocný koláč s nádechem tropů po startu ze sladkého manga.

Kentucky Bourbon koláč - to je ovoce dort namočenou v whisky. Toto dort třeba měsíc předem. Některé tenká je nutné pro poskytování této koláč jeho ochrannou známku bourbon zábal.

0 comments: