Vánoční hry

Posted by Jiky at 9:21 PM

Saturday, November 7, 2009

Vánoční hry
Vánoce jsou skvělý čas na veselí a veselé-tvorby. Různé vánoční hry jsou organizovány v průběhu dovolené času pro kompletní zábavu a zábavu.
Oblíbené vánoční hry
Uvedeny níže je seznam oblíbených vánočních her. Dejte pohled na záznamy a uvidíme, jestli divadlo blízko vás může být jeden na uvedení.

* A Broadway Christmas Carol

Ta hra Vánoce jsou konají v Round House divadla ve Silver Spring, MD každoročně. V tomto provedení je Koleda Zpívá tři aktéři pomocí parodie show melodií Broadwayi.

* Santa Kouzelné Hat

Toto je loutka vánoční hře, které vynáší duch Vánoc nádherně. Devět maňásků tvoří obsazení. Zlobivé elf conspires s malým chlapcem ukrást kouzlo Santa čepice. Ten, kdo nosí ten klobouk má na starosti Christmas. The Snow Fairy odhalí jejich zlé plánu a proměňuje je v sněhem.

Úžasný vánoční hry
* The Angel nešika

Nešika The Angel, Marie & Josef, Herodes Nut & porážku 12 Hit koledy ve stromu Hruška je celý název této hry William Gibson. V tomto příběhu, Marie nemá v plánu porodit dítě. Nešika Angel ji přesvědčit. Tam je smích a zábavu po celou show, končí introspektivní vědomí, které shrnuje Vánoce.

* Long vánoční večeře

Jedno-rozhoduje Thorton Wilder, tento 30-minute hra zaujímá 90 let a představuje 90 Christmas večeře v rodině Bayard. Vývoj krajiny, změny v celních a způsoby, růst rodiny Bayard a jejich hromadění majetku shrnout živě široký aspekt amerického života. To je úžasný kus Christmas play.

0 comments: