A Christmas Carol Play

Posted by Jiky at 1:21 AM

Sunday, November 8, 2009

A Christmas Carol Play
A Christmas Carol Hrát se opírá o populární román Charles Dickens Vánoční koleda. A Christmas Carol Play lze ideální vánoční hra nastudována v době dovolené.

A Christmas Carol Play

* Dickensian taveného humor s nádhernou charakterizace přináší veselí se na vánoce a fandit v perfektním způsobem.


* Různé představenstva mají přizpůsobený slavného románu Dickense v jejich vlastních cestách a vyřezal úžasné kousky hraje mimo něj.Carol Vánoční hra je o lakomý starý muž, Ebenezer lakomý, kteří věří že Vánoce jsou jen záminkou pro lidi minout práci.


* Kupní dárky na vánoce je zbytečné podle něj. Má sedm hlavních postav včetně tří duchy, kteří navštěvují Scrooge v noci před Vánocemi. Tyto tři duchové ukazují Scrooge svůj omyl při oceňování peněz než lidé. Scrooge si uvědomuje své pochybení a slibuje změnit své způsoby.


* Chce říká "Merry Christmas" všem na konci hry.


* Nastavte ve zcela strašidelný atmosféru, ta hra líčí její přeměnu hlavního hrdiny prochází, a tak šířit zpráva, že Vánoce jsou všude šířit lásku a mír všude kolem.



* Patrick Stewart získal cenu Olivier pro "Nejlepší zábava" za hra byla nastudována v divadle Old Vic v Londýně.


* Brilantní sólový výkon také vysloužil Drama Desk cenu. A Christmas Carol Hrát se hitem a všech dob je pro mne velkou radostí sledoval, že během svátků vánočních.

0 comments: