Jimmy Stewart Christmas Movie

Posted by Jiky at 5:21 PM

Friday, November 6, 2009

Nejlepší způsob, jak se dostat do prázdninové náladě se sledováním Jimmyho Stewarta vánočních filmů s rodinou a přáteli.Jimmy Stewart není třeba představovat. Byl světoznámý filmová hvězda, která je stále populárnější film, To je báječný život vytvořili hlavní vlny v Hollywoodu.

Jestliže hledáte správný druh filmů, které by určilo náladu na Vánoce, spokojit se nejlépe cítí dobře hollywoodský film někdy produkoval se Jimmy Stewart starrer To je báječný život. Jimmy Stewart nebo James Stewart Maitland měl talent pro hraní již od svého dětství a on byl moc rád magie triky. Jimmy se podílela na studenta hraje zatímco on byl student na Princetonské univerzitě. Jeho kariéra vzlétla kdysi odešel do New Yorku a přistál s nějakou rolí na Broadwayi. Jeho první velký zlom přišel, když podepsal smlouvu s MGM a zamířil do Hollywoodu. Pak nebylo ohlédnutí. Během druhé světové války nastoupil do americké vojenské a získal několik medailí včetně Význačný létající kříž a dosáhl hodnosti plukovníka. Znovu jednat a brzy si získával srdce miliónů. Některé z jeho nejlepších filmů je "na koni Destry Again" (1.939), že "Cheyenne Social Club" (1.970), zatímco "Mr. Smith Goes to Washington", "The Philadelphia Story", "Je to Wonderful Life", "Harvey" vyhrál ho oscarové nominace a ocenění nejlepší mužský herecký výkon.

Ale nejlepší Jimmy Stewart Vánoce film je daleko, to A Wonderful Life která se zabývá muže jménem George Bailey, kteří obětovali své velké sny o zdokonalení svého rodného města, Bedford Falls ale vinou vlastní, si dává na špatné místo jedno 8000 dolarů půjčky a intrikami zlého milionáře, pane Pottere číhá za ním, on se pokusí spáchat sebevraždu, ale vývoj událostí ho donutit, aby zachránit život svého anděla strážného Clarence, který dostane křídla, které byly úspěšné při přesvědčování Bailey, aby jeho život byl plodný to jedno, jak to ukazuje, Bailey, co by se stalo kdyby se vůbec nenarodil vůbec.

0 comments: