Christmas Wedding Cake mulčovače

Posted by Jiky at 9:21 AM

Thursday, November 12, 2009

Vyorávač Christmas svatební dort jsou k dispozici širokou škálu vzorů, barev a stylů v čem páry si mohou vybrat, co si myslí, by nejlépe vylíčit své manželství. Vyorávač Christmas svatební dort, nejsou jen pouhé zdobení na dortu, ale spíše jako symbol, který nejlépe odpovídá lásce, která proudí v srdcích pár na Štědrý den.

Uvedeny níže je seznam Svatební vánočku ořezávače, které mohou být prošli, aby se klasický dort výzdoba letošní Vánoce.

Christmas Cardinals Svatební dort Nahoru
Jsou to nádherné Christmas vyorávač svatební dort tvoří samec a samice kardinála Christmas hnízdo uprostřed borovicových větví, listy cesmíny s ovocem a růžemi. Tam je tyl ovinout kolem základny.

Vločky Král a královna svatební dort Nahoru
Každý sněhová vločka, které spadne na zem je jedinečný, stejně jako každý pár. Čistý, jasný, šumivé bílé i romantický, sníh je ryzí kouzlo, které symbolizuje lásku, čistotu a krásu inkarnaci. Čistě bílé sněhové vločky King & Queen porostů v bílé zimní zahrada s ledem se leskne a kala lilie. Ženich & nevěsta jsou elegantní Beverly Clark "Silueta" figurek.

Penguin Wedding Cake Top

Roztomilý tučňák Cuddles milence páru v duhových poli sníh s bílými květy a lesklé "ledu" krystaly, které je obklopují. Iridescent duhový lesk prachu dokončí design.

Bear PPolar Wedding Cake Top

Polární medvědi jsou pacienta, ale rozhodný a vytrvalost je klíčovým rysem této krásné a silné zvíře. Krásný pár Polar Bears Cuddles sněhem s lesklými bílými květy po jejich boku.

Vánoční Svatební Ornament

Toto dort nahoře zobrazuje krásný porcelánový pár pozdravu navzájem pod vánoční stromek. Základem je vyroben z plastu a krajky.

0 comments: