Velvet Vánoce punčochy

Posted by Jiky at 1:21 AM

Sunday, November 1, 2009

Ať už se jedná o pletené nebo háčkované ty, nic snížit přitažlivost měkkých plyšových pocit sametové punčochy Vánoce. Pokud si myslíte že mohou být pouze stejné staré, tady je vánoční karnevaly informace a návrhy týkající ho, aby se jim zvláštní.

* Tradiční červený a bílý punčochy z plyšový, jsou nyní k dispozici s přidanou půvab. Mají k dispozici v jiných barvy jako modrá, zelená a hnědá, ale všechny mají hustou bílou záhybů u pouta. Je na křižovatce manžety a tělo, které najdeme široký zlatý věnec, který propůjčuje královský dotek na to. Široké samet manžety hranice může být ozdoben zvonečky a hvězdy.
* Červená nebo hnědá sametu vánoční punčochy jsou také nádherně zdobené flitry a korálky. Tyto nemají bílou umělou kožešinu hranice na pouta, ale tam jsou těžké zdobení udělat tam se míč ornamenty a multi barevné flitry. Zlato flitrů jsou uvedeny rozptýleny rovnoměrně tělo punčochy.
* The velvet vánoční punčochy mohou podávat také osobní kontakt. Existuje-li obyčejné červené skladování, můžete vystřižené vzory vánočního stromku nebo stříbrnou hvězdu na některé další sametovou kus, které pak mohou být šitá na punčochy. Můžete ji také zdobí jemně splétané pásky u pouta.
* Chcete-li záření sametová vánoční punčochy, můžete využít perleťově duhové korálky a vlákna, aby se vzory anděla nebo kabina s noční oblohu.

0 comments: