Jamajský vánočky

Posted by Jiky at 5:21 PM

Thursday, November 12, 2009

Vánoční sezóny na Jamajce je největší slavnostní roční době, plné zábavy, hudby, speciálních léčí, a šťastné setkání s přáteli a rodinou. Různých jamajský vánočky červeného vína a rumu, biskupský chlebíček, je tradičním a se konzumuje ve většině domácností.

Ovoce jako rozinky, švestky a rozinky na dortu jsou namočeným v červeném víně a bílého rumu několik měsíců před Vánocemi.Toto umožňuje dostatek času k tomu, aby zrát na Vánoce.

Uvedeny níže je seznam populární jamajský vánočky spolu s jejich recepty:

Červeným vínem a Rum Ovocný koláč - Tyto jamajský vánoční Koláče jsou vyrobeny ze směsi plody, rozinky, rum, melasa, vanilky a víno. Smetany máslo a cukr do mísy. Beat vejce důkladně a zvyšují smetanovým másla a cukru v krvi. Přidat 1-cup mouka s práškem do pečiva a sůl. Míchejte v ovoci, rum, víno a melasy, až dostanete hladká pasta. Pečeme 350 titulů.

Mrkev Rich Ginger koláč - předehřejte troubu na +350 stupňů. Mastnota a mouky pánve kulaté koláče s jeho Joy Baker. Smíchejte mouku, cukr, koření a ve velké misky. Přidejte vejce a lehce poražen ropy a strouhané mrkve. Nalijte těsto rovnoměrně do dvou připravený dort pánve. Pečeme v předehřáté troubě. Povolit koláč vychladnout, pak odstranit z pánve a mráz polevou s krémovým sýrem.

Jamajský Rum dort - Vyroben z jamajský rum, másla a kakaa to je delikátní vánoční dort. Vzorek rumu za kvalitu. Vyzkoušejte to a ujistěte se, ok to. Mixer s elektrickým, beat másla a sody ve velké načechrané mísy. Přidejte vejce velká 2, 2 hrnky ovocné šťávy a porazit "až vysoká. Další přidejte sůl, citronovou šťávu kakao a rum a vzorek znovu. Záhyb nasekané máslo a ořechy napjaté. Nalijte směs do nádoby a tepla trouba.

0 comments: