'A Christmas Story' Movie

Posted by Jiky at 9:21 AM

Tuesday, November 3, 2009

V tomto une Vánoce s některými renomovaných filmů, jejich spiknutí-linky a současného popularitu, že je baví.Karnevaly Christmas nabízí informace o 'A Christmas Story Movie'. Film, A Christmas Story, byl vyroben v roce 1983 Clark Bob. Scénář Jean Shepherd je podle románu se stejným názvem sám.

Je to 1940 v městečku Hammonda, Indiana. 9-rok-starý Ralph Parker nechce oficiální Červená Ryder karabinu-akce 200-shot modelu této řady BB pušky s kompasem v populaci na Vánoce. Manipulovat s mladším bratrem a Randy školy násilník, Ralphie neví, jak že to přežije dost dlouho, aby si zbraň BB na Vánoce. Když se Ralph žádá matku s páskem na Vánoce, jak říká, "No, budete střílet oko''.

Když paní Shields, Ralph učitel na Základní škola Harding, přiřadí třída napsat námět o tom, co chtějí na Vánoce, Ralph vidí jedinečnou možnost vyjádřit své přání mít Red Ryder BB zbraň. Ralph dostane C + a paní Shields píše "budete střílet oko" na téma. Ralph příští plán požádat Santa Claus o Red BB Ryder zbraň, a Santa reaguje slovy: "Vy budete střílet oko, hochu.'' Do této doby, Ralph měl dost. Když ocásek Farkus se násilník i jeho spojenec Grover Dill pick o Ralpha když se na cestě domů, Ralph Grover Dill zaklepe na zem, šídla ocásek a bouchat hlavou o sněhu několikrát. Ralph si myslí, nikdy si zbraň BB hned na Vánoce. Ale někdo může mít plánuje překvapení Ralph.

Lidé z Clevelandu byl neuvěřitelně družstvo během natáčení, darování starožitné vozidel ze všech koutů města. To pomohlo posílit autenticitu produkce designu. Pro všechny filmové detaily, surfovat Vánoční karnevaly.

0 comments: