Mládež vánoční hry

Posted by Jiky at 1:21 PM

Tuesday, November 10, 2009

Mládež vánoční hry
Je skvělé vánoční čas na veselí a veselého-což. Různé vánoční hry jsou organizovány v průběhu dovolené času pro kompletní radost a zábavu
Slavné vánoční hry pro mládež
Mládež vánoční hry jsou obvykle prováděné mládež i dospělé. Níže je uveden seznam mládeže vánoční hry.
Dejte pohledem na záznamy a zjistit, zda divadlo blízko tebe mohl být jeden na uvedení.

Švec a elfů, loutkové hry

Christmas Unwrapped

Toto nádherné Christmas play unwraps skutečný význam této sezóny. Hra nemluví z jakéhokoliv materiálu dárek rozbalil, ale je o zjevení Boží dar lidstvu. Bob vánoční Emporium chystá na prosinec 26, největší dnem roku pro přiznání, znázorněný davy, dlouhé fronty a nešťastné zákazníky. Po matoucí a vyčerpávající den, Bob narazí Marii, majitel Smysl Vánoc Uchovávejte na protější straně ulice, který tvrdí, že nikdy nespokojené zákazníky. Zaujalo svou marketingovou strategii nabízet reklamní dárek pro všechny klienty, vstoupí do svého skladu a objeví pro sebe, že Boží dar nepřichází v krabici.

Jason dárky

Tento mládeže Vánoční hra v délce třiceti minut začíná hostinec Betlém spustí Izáka a jeho ženy Sarah. Hostinec je plná cestujících, kteří přišli zaplatit daně král Herodes. Pomáhá jim to jejich syn Jason, jenž se vždy stará o hosty. Přijde den, kdy se citlivých Jason cítí něco zvláštního se nestane. Člověk přichází s manželkou, která se chystá porodit dorazí do jejich hospody. Přes naléhání Jason, Isaac umožňuje pár zůstat ve své stáji, kde jeden zázrak, vede k další. Při narození dítěte přináší Izák a Jason spolu.

Není poslední kapka

Ta hra má pro dospívající a starších mládeže, které splétá života Ježíše spolu s jeho narození. To připomíná, jak se svět navždy změnil jeho narození, život, smrt a život po smrti. Některé z tradičních krojích, a betlému nastavení lze použít spolu s ulicí šaty.

0 comments: