The Christmas Shoes Movie

Posted by Jiky at 1:21 AM

Wednesday, November 4, 2009

To je z roku 2002 televizní film režiséra Andy Wolk. Teleplay je napsán Dona van Liere na základě románu Wesley Bishop. Dva samostatné příběhy mix. Mladý učitel hudby, Maggie Andrews umírá na srdeční slabost a její syn Nathan snaží získat boty Vánoce pro ni dřív, než zemře.

V druhém příběhu, advokát Robert Layton a manželkou Kate jsou od sebe vzdalují a věci kulminovat během Vánoc, kdy Kate bude namísto Maggie pro školní sbor a poklesy práci v podniku Robertovi. Když Robert matka vyprší, začne jeho přezkoumání věci a Nathan na cesty kříže na Štědrý den jako Nathan snaží získat peníze na boty a Robert snaží dostat svou dceru dárek.

Mnozí z nás, jako je Rob Lowe, neuvědomuje, co je podstatné. Bůh a rodiny by měl být naší první prioritou, která je větší než majetek. Tento film ukazuje, jak některé nás může být na cestě a jak špatné zkušenosti a milujícího Boha, mohou dovést zpět k nám, co je důležité. Velké herecké a velký casting dělá film dívat každé Vánoce.

Obsazení Roberta Layton obsahuje, Williams Kimberley, Max Morrow, Marie del Mar Hughese Thompson apod. Kniha byla založena na text napsaný Eddie Carswell ke skladbě The Christmas Shoes, graf-natě skupina nová píseň. Vánoční karnevaly Vánoční Boty film má k dispozici všechny informace.

0 comments: