Vánoční Play a parodie

Posted by Jiky at 5:21 AM

Monday, November 9, 2009

Vánoční hry a parodie
Vánoce je velký čas na veselí a veselé-tvorby. Různé vánoční hry a parodie jsou organizovány v průběhu dovolené čas pro kompletní zábavu a zábavu. Vánoční hry a parodie jsou krátké dramatické kázání ilustrace života zjevení okamžiky.

Christmas Plays
Všechny tyto hry vánoční a parodie líčí Boží lásku a Boží přítomnosti v životě věřícího, stejně jako budovat zdravé vztahy a podpořit duchovní růst. Vzhledem k tomu, dole je seznam oblíbených vánočních Play a parodie. Dej pohled na záznamy a zjistit, zda divadlo ve vašem okolí může být uvedení jednoho na.

# Vánoční Madrigal Dinner Theatre

Dvanáct zpěváky dress v 16. století, angličtina kostýmy a hlasatelem v sezóně vánoční s harmonickým koncertem tradičních, Acappella koledy. Družinu na "hráči krále" vstup do dvora a současnosti tradiční hra, která se datuje do doby středověku a renesance evropské literatury. Hosté seděli u slavnostně vyzdobených stolů zaposlouchat do vánoční večeři se všemi ověsy: The radovánky, kančí hlavu a Figgie pudink. Královské Šaška slouží jako "mistr obřady" za večer, když se těší publikum s toasty, vtipy a komické zakázky zadané.

Nejlepší vánoční hry

# Srdečné Vánoce

Toto je plně-délka vánoční Play že celebrates "Bůh s námi," vytvořením večer v divadle, hoštěný drama ministerstvem. Živé divadlo dosah program slouží jako magnet přitahovat komunity do kostela areálu, kde se vrátí slyšet radostnou zvěst o Ježíši Kristu.



Jsou # nešika Angel

The nešika Angel, Mary & Joseph, Herodes Nut & the Porážka 12 Hit Koledy v Tree Pear je plné název ze tohoto hry tím William Gibson. V tomto příběhu, Marie nemá žádné plány porodit dítě. The nešika Angel má přesvědčit ní. Tam je smích a zábavu celé show, končí na introspektivní vědomí, že shrnuje Vánoce.

0 comments: