Ovocný koláč Recepty

Posted by Jiky at 9:21 AM

Wednesday, November 11, 2009

Keksy Christmas, jsou ty roztomilé výrobky tradičních Vánoc. Vánoční Ovocný koláč s ovocem pestrý chutí jsou opravdu výborné a chutné. Různé vánoční Ovocný koláč Recepty textu jsou uvedeny pro snadný a rychlý domácí přípravky.

Vařit dobré Christmas ovocné koláče s těmito Ovocný koláč Christmas Receptury a vychutnat sezóny.

Meruňkový Ovocný koláč - to je nádherné Christmas Ovocný koláč. Trouba předehřejte na 275 stupňů F. Grease dvě 9 pánve palec trubice. V rendlíku kuchařka meruňky ve vodě, až jsou sentimentální. Stiskněte je přes síto a nechat vychladnout. Smíchejte máslo a cukr spolu do mísy. Přidat porazil žloutky meruňky a důkladně se promíchá. Kombinovat rozinky, kandované třešně a kandované ananasem a smíšené sušené ovoce do mísy potažená jeden šálek mouky. Přidat tento směs mouky střídavě másla směs s meruňkovou šťávu. Blend to těsto do směsi ovoce. Přidáme nakrájenou pekanových ořechů nebo vlašských ořechů a řasy v rozšlehaným vejcem bílků. Pečeme při 275 stupních F pro 2 hodiny. Zdobíme koláče s kandovaným ananas a třešně.

Vánoční Ovocný koláč - Soak třešně, mango, brusinky, rybízu, v 1 citron a / 4 hrnku rumu, po dobu nejméně 24 hodin. Kryt pevně, a skladovat při pokojové teplotě. Předehřejte troubu na +325 ° F. Máslo jeden palec 6x3 kolo pánev, a souladu se pergamenu. Ve velké míse, smetanu dohromady máslo a hnědého cukru až do načechrané. Porazil ve vaječném. Šlehač společně mouka, jedlá soda, soli, a skořicí; vmícháme do másla a cukru ve třech dávkách, se střídají s melasou a mléko. Vmíchá promočený ovoce a nasekané ořechy. Pečeme v předehřáté troubě 40 až 45 minut. Cool v pánvi 10 minut, poté posypeme 2 lžíce rumu.

Christmas Wreath Dorty - Tyto Christmas Ovocný koláč Recepty jsou opravdu lehké. Předehřejte troubu na stupních F 300 (+150 ° C),. Line trubice pánev s 2 vrstvami hnědého papíru, a mastnoty dobře. Ve velké míse rozšleháme společně mouku s práškem do pečiva, a sůl. Mix v rozinky, datle, třešně, ananas, matky, a kokosovým. Míchejte, dokud všechny druhy ovoce je pokrytý. V další velké mísy, smetanu másla nebo margarínu s bílého cukru. Přidat citrónová kůra, citrónová šťáva, a vejce se smíchá dobře. Vmíchejte do směsi ovoce. Spread připravené těsto do pánve. Pečeme po dobu 2 hodin. Chladný.

0 comments: