Vánočku celní

Posted by Jiky at 9:21 PM

Tuesday, November 10, 2009

Vánoce jsou velké oslavě času pro rodinu. Děti čeká vzrušením pro Santa aby byly vlastnosti, stromy jsou obtěžkané blikající světla a dary a mumie jsou zabráni do vánočních příprav dort. Vánočka celní liší podle různých zemí světa.



Vánočka zvyky jsou jedinečné v každé zemi s jejich odlišné způsoby přípravy. Ochutnat různé vánoční dort celní následující země: vánočka Celní

Tradiční francouzský vánoční dort, se nazývá "Buche de Ne!". Je piškotový dort připravený ve tvaru Vánoční poleno. Tento dort je zvláštnost Reveillon Le - velký svátek v sezóně slavili po půlnoční mši na Štědrý Eve.Christmas Cake celní Svatební Penguin Cake Nahoru

Cute tučňáka Cuddles milenec pár ve duhové oblasti sníh s bílými květy a lesklé "ledu" krystaly, které je obklopují. Iridescent duhový lesk prachu doplňuje design.

PPolar Medvědí svatební dort Nahoru

Lední medvědi jsou pacienta, ale rozhodný a vytrvalost je klíčovým rysem této krásné a silné zvíře. Krásné polární medvědi několik Cuddles ve sněhu s bílým lesklými květy po jejich boku.

Vánoční Svatební Ornament

Tento koláč nahoru vykresluje nádherné porcelánové pár pozdravu navzájem pod stromečkem. Základem je vyroben z plastu a krajky.

0 comments: