Christmas průvody

Posted by Jiky at 1:21 AM

Monday, November 9, 2009

Christmas průvody
Christmas Plays jsou založeny na příběhy Vánoc. Uvádění stejném přehrává rok po rok může učinit nich zatuchlý a jednotvárný. Mohou Rozvázati fandit vánoční a vřelost oni přinášejí během prázdninové čas.

Seznam Vánoc průvody
Christmas průvody jsou propracované reprezentace příběhů Vánoc a scén které zahrnují extravagantní průvody, současný tanec, pantomim, Vtipný klauni a barvité kostýmy.

# Be ji big-city baletu nebo málo kids klopýtal prostřednictvím betlém, Vánoce průvody jsou nejlepší formou oslav Vánoc.

Nechť jeden následujících průvody vánoční stanou příštím tradicí v rodině:
Not-So Silent Night
Této barvité vánoční průvod centrech kole tři mladí pastýřů kteří vesele výkřik chvály Boží po návštěvě nový-narozený Ježíše. Tato unikátní okázalost dává všechno požadované pro živou oslavu vánoční, plné legrace. Kompletní vánoční Program spolu s mluvený dialogu, Vtipný zvukové efekty a hudbu jsou pre-zaznamenány na CD a čímž snadné připravit.

Fumbly Bumbly Angels

Toto je typická vánoční průvod pro předškolní kids. Užijte příběh narození Ježíše z perspektivy čtyř úchvatné anděly kteří toužil zpívat v slavné nebeské chóru. Několik otrhaní pastýřům na hillside Betlémská dával jim doprovázet. Christmas písně jsou živé a spontánní s dotykem klavír skóre a kytaru akordy.

Ostatně nedělní škola Trinity prezentuje Vánoc průvody každý rok. Kanálu Sedm vánoční Pageant který je koná každoročně začíná jejich live show od Barrack Street. Událost je zabalena s legrace od počátku, včetně úžasné plováky, kapely, klauni, Channel Sedm osobnosti a Santa s jeho sobů. Tisíce návštěvníků davu nahoru ulic zobrazíte barvu a nádhery průvodu Vánoc.

Populární písně pro Vánoce průvody a Zrození Plays

Některé populární písní pro Vánoce průvody a jesličky Plays zahrnují:

Obecné

* Christmas Time (část jedna a Reprise)
* Den, kdy byl Kristus se narodil (část jedna a Reprise)
* Rok co rok (Part One a Reprise)

Písničky o zprávy anděl k Marii

* Angel
* Long Long Ago
* Gabriel

Písně o Marie a Josefa v Betlémě

* Betlém je Busy Dnes
* Usy Little Town
* No Pokoj v Betlémě

Písně o ovčáci

* Pojď Ye Hle
* Pastýři ve svém oboru
* Watchful ovčáci

Písničky o moudrých

* Heroda plán
* Od Jejich východní spolkové země
* We Saw Star

0 comments: