Viktoriánské Vánoční řemeslné

Posted by Jiky at 2:21 AM

Saturday, September 26, 2009

Vánoční je spojován s hodně zábavy a veselost. Ačkoliv existuje mnoho ozdoby dostupné na trhu dnes, v viktoriánské dní, většina z nich ručně. Viktoriánské Vánoční řemesla zkoumá tento aspekt tradičních řemesel, Vánoc. Pochopení viktoriánské vánoční řemesla potřeb výlet do historie.

Stručný popis ozdoby na vánoční lze nalézt z následujících možností:
Kominík

Toto ornament měl jeho původ v Německu. Byl to nádherný dětem. Kominík se měla legrační typu smeták, nosil bílý klobouk vrcholu a nesl sáček plný dobrot.

Raisin a ořechovou Garland

The rozinkami a ořechy věncem byl specialita z viktoriánské doby. Věnec The byla provedena s jehlou v ruce a silné vlákno. Jedním z arašídového byl první propíchnout rozinkami a pak tímto způsobem byla ukončena věncem. Obvykle je chlapec nebo dívka dne obdržení této girlanda jedli ořechů a rozinek.


Orange Koše

Malé koše byly plné s kandovaným pomeranče. Tím se velmi pěkné a unikátní dekorace.

Zlacené angličtina Walnut

Pozlacená angličtina ořechového byl jedním ornament, které musely být zavěšeny do nového roku den. To bylo několik dnů předem, a skvělé zábavy na mladé i staré. Někdy prázdné matice byla kdysi vyprávěl osudy lidí obdržení (všechny dobré zábavy, nic vážného). Tam byly jiné zábavné i nápady.

Nad viktoriánské řemesla Vánoce jsou v žádném vyčerpávající. Různorodosti, co se na Vánoce, které lidé doma stále omráčit nám i dnes. Pro více detailů, zůstat ve spojení se na Vánoce karnevaly.

0 comments: