Christmas Hallmark Sběratelské Ornamenty

Posted by Jiky at 10:21 PM

Tuesday, September 22, 2009

Zde je možnost doplnit své zásoby collectibles Vánoce tuto zimu. Vánoční karnevaly vám přináší zcela novou řadu vánočních ozdob Hallmark sběratelskou pro vás sítem projít.

* Janiny Hallmark Holiday Sběratelství zahrnují: oddíl Disney s jeho Winnie hlasových Pú ao řádném; Affection pro bonbony, Herbie, Ariel, Přátelé Forever, Bambie and Friends, Oddball, Little Skorec, Dominoes atd.

* Mitford Series nabízí merchandisingu zlatý důl. Christmas ozdoby, karty, svíčky, talíře, hrnečky, dokonce smalt kávové hrnců jsou zahrnuty.

The Snowman je jeden z cookie sklenic. Má starožitný hledá patina s popraskání v polevě.

* Zvířata Sběratelství patří fantaskních Žáby Frog Prince, cirkus Elephant-ARTESANÍA Rinconada, a párky v rohlíku z hroznů révy vinné Figurine princ hospody Bobble, strakapoud osikový, Malovaný Ponies Nebeská Pony, Jezevčík, Tygr Matka a Cubs Vodní svět, Chuck Darwin-Boyds plyš a fantaskních Žáby Žabí princ keramika magnet.

* Retro a nostalgické sběratelské předměty, jako je Coca výrobky Cola funkce Papírové kelímky, sklenice plechovky, dřevo Servírovací podnos, Metal Neon Clock láhve, Straw-holdesr, Straws, ubrousky, ubrousky-rozprašovače, skleněné koule Ozdoby, Cukr Shakers.

* Jiní zahrnují pony nebo Puppy na Vánoce, Purring přítele, + Učitelství Ornament, Angel of Life, vždy vzpomínají, atd.

Hallmark dotýká spravedlivý asi každý typ kolektoru s touto skupinou položek. Z Kansas Produkty určené Wacky woblery a více, pokles na Vánoční ozdoby Hallmark sběratelskou na karnevaly Vánoce.

0 comments: