Sims 2 Christmas Party Balíček karet

Posted by Jiky at 2:21 AM

Friday, September 18, 2009

Sims 2. Vánoční večírek Pack je balíček, který obsahuje více než 40 nových předmětů s tématikou Vánoc. Vánoční tyto předměty v Sims 2 balení vánoční party určitě dovolit jednoho slaví Vánoce ve stylu.
Her, které jsou v Sims 2. strana balení Vánoce jsou jednoduše perfektní pro přehrávání na Vánoce.

Hráči her ve Pack The Sims 2 vánoční večírek si každý kousek hru od nahoru a pády v životě Sims, velké věci jako zamilovat, stavebnictví a dekoraci svých domovů s nezapomenutelnou věci jako uvedení do jejich rodiny je první vánoční strom a hosting vánoční večeři i všední detaily jako objednání pizzy nebo vázání WC je vtipný a zábavný.

Sims 2 Christmas party balení určitě být nejzábavnější za vánoční party. Jeden může zdobit Simíky jako Santa, který by umožnil zažívá svůj příjezd na Vánoce.

Slavnostní náladu lze přidat k domu Sims různé vánoční dekorace, jako vánoční punčochy, sněhuláci, vánoční věnce a zimní tematické obrazy.

Exteriér domu je vyzdoben vánoční světla. Trávníku je ozdoben sněhuláci a Santa Clause. Chutné vánoční svátek lze připravit a sloužil pro celou rodinu. Děti i dospělé jsou jisti požívat všech položek, které jsou tam v The Sims 2 Christmas party balení.

Proniknout do ducha vánoční prázdniny s Sims 2. Vánoční večírek balíčky. Existuje 40 nových položek této balení vánoční party. Tak vyzdobit dům, poslouží speciální slavnostní Štědrovečerní večeře a zkušenosti Santa příchodu na Vánoce.

0 comments: