Christmas Party Music

Posted by Jiky at 10:21 PM

Monday, September 14, 2009

Pohni kostrou této Chanuka s vánoční nabídkou information karnevaly na Vánoční večírek hudby. Konec konců, hudba jídlo je lásky! Naladit Dolly Parton týmům s Kenny Rogers s dávnými Vánoce. Seznamy skladeb I Believe V Santa Claus, Winter Wonderland / Sleigh Ride, vánoční Without You, Christmas Song (kaštany na roštu na otevřeném ohni),
Nezapomenutelné Vánoce, On s rolničkami, Silent Night, největší dar Vše, Bílé vánoce a Once Upon A Christmas.

Dolly napsal pět písní pro album především a ostatní jsou také originály. I Believe in Santa Claus, as Bells On jsou veselý, up-tempo písně. Vánoce bez jste je bystrý píseň o touze. A Christmas to Remember je další plovoucí křik. Kdysi vánoční je strhující píseň o narození Ježíše. Největší dar ze všech je krásnou romantickou baladu. Dobrý den, děti všude - Sing a Long Christmas Party album je kompilace od různých autorů vyrábí pod značkou Emi Gold. Obsahuje staré dobré čísla jako Dvanáct Days Of Christmas Rudolf The Red Nosed Reindeer Santa Claus Is Coming To Town, All I Want For Christmas (Is My dva přední zuby), Jingle Bells, Frosty Snowman Když Santa Got Stuck Up komín, Silent Night, a trojkou, mezi celou řadu dalších oblíbených.
Více o slavnostních melodií, zde je Ultimate Vánoční večírek do Jive Bunny, Karaoke Vánoce, jeden cetky a druhý z New World Orchestra a mnoho dalších si můžete vybrat. Zjistěte si o Vánocích karnevaly vánoční slavnost hudby.

0 comments: