Party recepty

Posted by Jiky at 10:21 PM

Tuesday, September 15, 2009

Vánoce jsou jeden z nejvíce radostný a velkou příležitostí. Všichni mají rádi ústa-zalévání vánoční party recepty. Lidí na celém světě vaří vynikající vánoční party recepty.

Tipy a nápady na vánoce Party recepty


* Vánoční punč

Ingredience
Budete potřebovat 1 litr ananasové šťávy, 1. pkg (qt 2) vápna Kool-Aid, 1 qt vápna zmrzlinový a 2 QTS zázvorové pivo.Způsob přípravy
Dostat ránu mísy a přidejte kool-podpoře to. Zamíchejte a dobře promíchejte. Nyní, pour ananasový džus. Pro zvýšení chuti je nutné přidat lžičku zmrzlinový před podáváním. Mix zázvorové pivo. Můžete také přidat maliny kool-podpoře a zmrzlina červenou úder.
Wild Turkey o Candy
Ingredience
Budete požadovat ¼ cup másla +1 / 3 šálku Wild Turkey Bourbon, 1 libra práškového cukru, 1 sáček čokolády čipů a 1 sáček ořechy.

Method of Preparation
Získejte misku a přidejte másla, cukru a bourbon. Mix je dobře, až se stanou ztuhlé. Čipy uvnitř místo čokolády mikrovlnnou troubou a taví je. Dobře promíchejte. Teď, aby oválné tvary divokých krůt, válcováním nich. Pecan musí být umístěno na obou březích míče. Užší straně musí být ponořen na čokoládě. Make přibližně 100 kusů a podáváme.

0 comments: