Vánoční Hallmark památka Ornamenty

Posted by Jiky at 2:21 AM

Wednesday, September 23, 2009

Suvenýry jsou poměrně blízko našeho srdce, jak často jsou to osobní doplňky získaných od výměny. Vánoční karnevaly Vám přináší zcela novou řadu ozdoby Vánoční dárek na památku Hallmark pro vás sítem projít.

* The Barbie Hallmark Keepsakes funkce Fashion Barbie oběd, Barbie v roli Titanie, Barbie a Kouzlo Pegasus, Delphine Barbie, Smasheroo Barbie, Lisette i Barbie Přidání Right Touch Barbie, zvláštní vzpomínky Barbie, Enchanted Evening věc Barbie, 1961 Barbie Hatbox věci, a výročí Barbie Edition.

* Charlie Brown vánoční Ornamenty zahrnuje Woodstock Arašídy.

* Disney Hallmark Keepsakes rád Mighty Simba, Čarodějův učeň, uvítací zvuk Mickey Mouse, Small World windup, Tinkerbell, Pixar Toy příběh Lightbuzz, 3 Beautiful princezen, Little Mermaid Ariel, Schooldays Winnie Pooh, Plyš fotorámečkem, Kouzelný Šaty pro Briar Rose , kapitán John Smith a Meeko, a Laverne Victora a Hugo suvenýrů.

* The Looney Toons série jít jako Bugs Bunny the akrobat, Bugs Bunny a Daffy Duck, Deck the Halls Tweety Bird a Whirlwind Ozdobné Taz.

* Popová kultura přináší vám Kris Kringle, Curious George Color Me zvědavý, Frodo Braggins Pán prstenů, Balet I Love Lucy, Maxine je Crabby Mallidays, New Millenium Baby, Millenium Snowma'am, Frosty jeho přátelé, a podobně.

Ostatní varianty památky rozmezí od Star Trek Star Wars, Warner Bros, Čaroděj ze země Oz do série Harley Davidson. Na ostatní odrůdy Hallmark, poklesem na karnevaly Vánoce.

0 comments: