Vánoční Šicí Řemesla

Posted by Jiky at 2:21 AM

Tuesday, September 29, 2009

Vánoční šicí řemesla zobrazení nádherné řemeslné zpracování tkalců. Jedná se o drahocenné dědictví Vánoc. Různých šicích řemesel, který může být navržena a nadané darem Vánoc. Ruka-šité řemesla přidat osobní teplo na dárky.

Cross Stitch Patterns Christmas - Hodně roztomilý křížkové vzory líčit Christmas angels, obce sníh scéna, Rudolf a viktoriánské noel dělat velké Christmas řemesla. The kudrnatý plnovous Santa-cross-šil na 32-prádlo počítat s speciální stehy nebo nádherná slavnostní cesmína vzorů zlatou nití jsou nádherné cross-stitch vzory spletla s jemným umění. Christmas Greetings karta je šitá na slavnostní bohaté barvy a funkce, vánoční hvězda, sasanky, cesmína a tis.

Christmas Quilt Patterns - Vánoční vzory patří prošívané přikrývky, panenky, andělé zdi visí a další. Santa oblečený v teplých flanelové šátek a útulný pletené čepici je krásné vánoční quilt model ideální dárek děti. Vánoční věnec, vánoční zdi visí elegantní je vyroben z rychlý řez čtverců, trojúhelníků a pásy.

Vánoční Crochet Patterns - Jedná se o báječné háčkování vzory zobrazující Vánoční andělé ozdoby punčochy a další. Háčkované 3 mudrci vyvedu tradiční téma na tří-rozměrný život s kovovou nití v háčkování. Perník, háčkované tučňáka a anděl nesou některé krásné vánoční ozdoby háčkované v mnohobarevné hedvábí.

Vánoční Vlněné Kit - To je půvabnou sbírku teplé vlněné rukavice a ponožky, aby oslavili Vánoce. Jednoduše početně tyto sběratelské předměty jsou vhodné ke stříhání stromů nebo zdobení balíčků. Vzory patří Santa, sněhuláka, kočka, loď cesmína a vánoční strom.

0 comments: