Primitivní Vánoční řemesel

Posted by Jiky at 6:21 PM

Wednesday, September 30, 2009

Vánoce se slaví na památku narození Ježíše Krista, který je známý také jako Syna Božího. Je to festival křesťanů a je oslavován světě s velkou okázalostí a elánem. Lidé, zejména na Západě strávila velkou sumu peněz na různé dekorativní předměty, jak chtějí vyzdobit své domovy v nejlepším možným způsobem. Vánoční řemesla jsou nedílnou součástí vánoční výzdoby. Primitivní Ornamenty patří do skupiny primitivních Vánoce řemesel.
Primitivní Ornamenty patří do skupiny primitivních Christmas plavidlech. Některé z Primitivní Ornamenty jsou následující:

* Zakládací Tin Lucerna Ornamenty - Tyto roztomilé 4 palce antiqued děrované plechové lucerny ozdoby mají možnost přidání primitivní dotek na festivalu Vánoce. Starožitný povrch dává řemesla primitivní vzhled. To může být pověšen z police nebo připojení na Vánoční dárek.
* Rusty Tin Star Ornament-To 3 palce, rezavé štípl cín ozdoba hvězda je velmi primitivní. To má ve dně díru. Světlo Christmas je možné vložit do otvoru v aby ozdoby záře rozzářit nebo když se jej pověsit na vánoční stromek.
* Tin Perník Ornament-Tato ozdoba má ročníku hledá cín úprava a skládá se z burgundského řetězce závěs. To může být navlečených z kteréhokoliv místa s pomocí řetězce vínové závěs.
* Star Ornament Sněhulák-Tato ozdoba 7''vysoký. Je ručně odpalování z obarvených a skládá se z burgundského prosté, šály, ruční prošité tvář, zrezivělé knoflíky rolnička a je leskly slídy, aby účinek mrazivý jiskru.
* Santa Bulb Ornament-Tato ozdoba ručně vyrobené z Burgundska a čaje obarvené prosté. Měří 6''vysoký. On je s diakritikou loopy čaj potřísněné vlna vousy, bobule a zelené, a také má drát závěs.

0 comments: