Vánoční háčkování Řemesla

Posted by Jiky at 2:21 PM

Tuesday, September 29, 2009

Vánoční je právě v době, kdy byste měli dát ručně vyráběných dárkových předmětů na vaše milované. Háčkuje jsou oblíbeným s dam doma a tráví mnoho hodin příjemné jednání háčkování práce. Přestože existuje několik velice dobře pokládaný prodejen, kde lze tyto háčkování práce se koupit, nic nemůže nikdy nahradit pocit z ručně článku.

Takže všichni si tam vzít svůj háčkování a přejděte pomocí následujících háčkování řemesla Vánoce.



Bells Christmas

Budete potřebovat kovové stříbro nebo zlato nití, háček E, a rolnička a ½ dvorku úzké červená satén. Vzor je poměrně jednoduchá a nezabere mnoho času. Ale výsledné zvon je pastvou pro očima a kromě zdobení domu, mohou být uvedeny v dárek pro rodiče nebo prarodiče.


Kuřecí Vítejte

Toto háčkování Vánoční řemeslo je poněkud složitější a vyžaduje spoustu hodin pacienta pletení háčkování. Aby se toto kuře vítám budete muset červené srdce super spořič 4 ply hmotnosti česaná příze v bílém, v Arizoně, bordová, med zlato a šrot černého. Také budete potřebovat háček ¾ "dřevěná dopisy kouzlo přivítat, tuhé plastové plátno, burgundy akrylové barvy, 1" plastový kroužek pro závěs, Aleene to Designer Tacky Lepidla, barvy a štětce gobelín jehlou. Po provedení kuřecí, používají tapiserie jehly a jemné bílé příze, šít 1 "plastové kroužky na začátek zpět na zavěšení.

0 comments: