Christmas Party Pozvánky

Posted by Jiky at 2:21 PM

Monday, September 14, 2009

Za všechno, co strana nadšenci tam, tady je vánoční karnevaly s informacemi o Vánocích pozvánky na oslavu. Ať už jde o vlastní tištěné výrobky z papíru, tisk party karty atd.
dozvědět více o pozvánky na oslavu a party potřeby pro vašeho domova či kanceláře. Party pozvání lze v černé a bílé, osobní, vlastní oznámení a mnoho dalšího.

V Snowflakes na Arctic Snow Party Pozvánka, máte možnost dát jakýkoli text na jakémkoli kartu! Je dodáván s bílým odpovídajícími obálkami. Základní karta je obložená bílým a bledule pergamenu. Tento materiál je průhledný, protože usnadňuje tisk příslušných informací. Tři papírové vrstvy jsou upevněny dohromady, včetně stříbra zdobené bílou saténovou stuhou. Veselé Santa Holiday strana Pozvání Santa je samostatný kus, který vás připojí se součástí double-back náměstí pěnové pásky. Santa je die-řez a zákazník je povinna punč před shromážděním.
Pop šampaňské a připít důvod s Holiday Bucket strany Pozvánka, které přicházejí v vědro ozdobena květinovým věncem remizoval s lukem v blízkosti základny se sklenice na obou stranách. Holiday stříbro na Red Sparkle Pozvání strana je z mnoha dokumentů, které se zablýsklo na to! Bílé obálky doprovázet karet. Příbory je samostatným kusem, které se připojí včetně dvojí-back náměstích pěnové pásky. Pro všechny pohybující se v oznámení, karet, karet dovolenou fotografii, zápisníky, poznámka karty a kabiny karty, surfovat vánoční karnevaly Vánoční pozvánky na oslavu.

0 comments: