Vánoční řemesel Patterns

Posted by Jiky at 6:21 PM

Sunday, September 27, 2009

Festival Vánoc je plný radosti a veselí-dělat. Christmas Crafts přidejte více legrace a vřelost tomuto oslavu. Zatížení řemeslných vzory Vánoce jsou k dispozici při přípravě rychlejší, jednodušší a levnější vánočních řemesel.

Sněhulák Patterns - z akrylové barvy, matný sprej papíru a dřeva, roztomilých sněhuláka model je ideální pro zobrazování dvoře Vánoce.

Santa vzory - jsou vyrobeny z koleje drát, textilie zápisků, dřeva, lepidla a barvy různých pamlsek Santa vzory vypadají skvěle, když visel z větví, nebo zárubní a římsy.

Christmas Odkazů - Tyto jsou znamenité dekorativní vzory řezbářských ven vánoční přání. Mohou být vázány na brány přivítat návštěvníky.

Angel Patterns - Jednotlivé anděl modely se liší od obrazu vzorce, vzorce sklenice. Obecně anděl tělo je řemeslně z překližky, jsou srdce před borovic a jiných zdobení udělal paluba nahoru andělům. Dodávají krásu pro vnitřní i venkovní displeje.

Perník Patterns - Chata stínítka lamp, nebo nějaký vánoční postavy připravený z převodu papír, měkkou suchou tkaninou a perník dělat úžasné vánoční řemesla.

Betlémy vzory - Různé Narození vzory zobrazující betlémů Vánoc jsou postaveny převážně ze dřeva svíčky a delta barvy krém kabát. Mohou být použita pro zábavu a místních řemesel.

Pletení vzory - různé pletení vzory pro klobouky, rukavice bez prstů, šátky a kryty mobilních telefonů patří krásné Vánoce řemesla. The háčkování vzorů pro medvídka, viktoriánské sláma koše jsou jednoduše jedinečné v jejich řemeslnou. Vyšívání vzory jako prošívaná tkanina potholder Vánoce je neocenitelnou poklad pro výzdobu domů Vánoce.

0 comments: