Christmas Crafts Tabulka Dekorace

Posted by Jiky at 6:21 AM

Wednesday, September 30, 2009

V době festivalu lidí vánoční dekoraci svých domovů se světly, řemesla, ornamenty a různé další dekorativní předměty. Každý a každý kout, stejně jako exteriér domu zdobí dekorativní předměty. Vánoční Řemesla U stolu Dekorace je vyrobena doma nebo přinesl z trhu

Vánoční řemeslné U stolu Dekorace se liší od všech ostatních v jejich forma a struktura. Uvedeny níže je seznam materiálu a pokyny, které musí dodržovat, aby se konkrétní tabulky řemesla.

Požadované materiály:

* Šiškami, borovice věnec, brusinky
* Garland, brusinky
* Svíčky
* Vánoční ozdoby
* Umělé či čerstvé květiny ujednání
* Červený nebo zelený kužel nebo pilíř svíčky
* Mosaz či Dřevěné svícny
* Fruits
* Dekorativní mísa
* Ubrus, stolní profil, prostírání a ubrousky
* Ruční-barva dovolená motivy
* Čína jídla nebo speciality
* Sáček tašky
* Vánoční cukroví, ořechů nebo jiných malých drobností.
* Dřevěné ubrousky kroužků nebo jiných typy ubrouskem kroužky
* Brass nabíječky deskou (volitelně)

* Kupte umělé nebo čerstvý-květin Vánoční režimu a použít ji jako tabulku stěžejní.
* Používat svíčky si vytvořit svůj vlastní vánoční výzdobu. Set červeně nebo zelené zužovat nebo pilíř svíček v mosazi nebo dřevěných svícnů a zařídit čerstvé nebo umělé borovice girlanda, šiškami a brusinkami kolem základny.
* Místo velké, ozdobné mísy do středu svého stolu a naplňte ji zlacenými ovoce a pozlacenými šiškami. Uspořádat borovice věnec kolem základu misky a rozptýlím vánoční sbíjecí celém girlanda.
* Místo kusy čerstvého borovice věnec ve velké dekorativní misku a místo červené a zlaté koule ozdoby na vrcholu. Zajistíme větší kusy borovice věnec kolem spodní části mísy. Místo dávky či pilíř svíčky na obou stranách mísy a tlumené umělé osvětlení v místnosti tak, aby světlo z zapálenými svíčkami dostane odráží přes středobodem.
* Nastavte stůl s ubrus, tabulka běžec, místo rohože a ubrousky. Použijte tiskne šetrně vyhnout giving tvůj tabulkou rušnou vzhled a udržet pozornost zaměřila na středobodem.
* Kroužky Používejte ubrousky, které odrážejí sezónu stejně Hand-paint dovolenou motivy na holý dřevěné kroužky na ubrousky nebo použití jiných druhů kroužky na ubrousky. Unusual ubrousky prsteny, jako ti dělali vypadat jako prameny brusinek lze rovněž použít.
* Nádobí Použijte porcelánu či speciální pokrmy, které ukazují vánoční motivy. Používáte-li hodně tkaniny dovolené tisknout na dekoraci stolu, použijte nádobí provedeno v koordinaci, plné barvy a doplnit je s deskou mosazi nabíječkou.
* Místo malý dárek u každého stolu nastavení, které je sběratelskou Vánoční ozdoby nebo malý sáček pytle plněné domácí cukroví vánoční, ořechů nebo jiných malých drobností.

0 comments: