Christmas Crafts A Recepty

Posted by Jiky at 10:21 PM

Sunday, September 27, 2009

Vánoční řemesel a recepty nabízejí pestrý zábavný jídla, které mohou být vychutnal během svátků vánočních. The homemade Vánoční řemesla a recepty jsou skutečnou legrace učinit jakož i dostávat takové dary.

Home-pečené Chléb a sušenky - podmáslí nebo jogurt Tento recept je pro světlé sušenky. Předehřejte troubu na 450 stupňů. Při míchání míse rozšleháme společně suché přísady důkladně promíchejte je. Řez v másle a zkrácení mix. Přidat podmáslí nebo jogurtu, a směsi do těsta je měkký a tvárný. Pokud používáte potraviny procesor, bude hmotnost těsta přijít dohromady v míč. Kartáč plech lehce s některými rozpuštěným máslem. Vystřihněte sušenky a vzkládají na pečící stroj pro 20 minut.

Vánoce Dorty - vánočky jsou klasické řemesla a recepty na Vánoce. Pro přípravu Vánoční Santa koláče mráz the košíček s vrstvou bílou polevou. Přidejte červenou polevou klobouk, zakřivení kolem straně obličeje Santa, a ibišek pom-pom. Posypeme na prsten z kokosu, aby se Santa jeho vousy i vlasy. Čerpat na oči a líce s gelovým polevou, pak nejlepší to všechno pryč s červeným cukroví nos. Nebetyčný strom dort, koláče, vdolek pohár a sněhulák pohár koláče jsou další vánočka položky.

Vánoční Moučníky - Take smetana zkrácení, cukr, mléko a vejce. Prosít mouku a prášek do pečiva spolu v samostatné misce. Beat v suché složky na mokré přísady do hladka. Vmíchejte do třešně. Ice-krém strom, jablko drobit, čokoládovou smetanou koláč a káva koláč jsou další báječný dovolené dezerty.

Christmas Party Foods - Kouzelný strana potraviny skládají Tiny Taco buchet Holiday okurka pohárů, Jelly Bean Vánoce a Key West na kečup. Amazing perník domy také lahodné sladké potěšení pro hosty.

0 comments: