Christmas Party NYC

Posted by Jiky at 6:21 PM

Friday, September 18, 2009

Každé město po celém světě vyvolala na různé vzory na oslavu Vánoc. Každý slaví se svými tradicemi a kulturou. Ať už je to jakkoliv oslavy, nikdo váhá vrhnout strany na vánoce.
Každé město takto svou tradici mají vánoční večírky i New York City není výjimkou.

Jednou ze zvláštností New Yorku, nebo v New Yorku vánoční večírky je Rockefeller Center Christmas Tree. Rockefeller Center odkazuje na komplex budov a náměstí mezi 47. i 50. i ulice 7. a 5. avenue v New Yorku. Vánoční strom, aby zkrášluje Rockefeller Center je zpravidla Smrk ztepilý. Stromu v centru je obvykle 65 stop vysoká, 35 stop široká. Párty kolem tohoto stromu je běžným jevem v průběhu Vánoce v New Yorku.

The Christmas Party v okolí New Yorku Rockefeller Center Vánoční strom rovněž zahrnuje výzdobě stromu. Osvětlení je jádrem tohoto výzdoby. Rockefellerova centra osvětlení vánočního stromu je velkou akci v New Yorku.
Rockefeller Center Christmas Tree je přísně osvětlen od 5:30 do 11:30 pm denně, kromě vánočních svátků a Silvestra. Na vánoce, strom osvětlený pro 24 hodiny, a na Silvestra jsou světla vypne at 9:00 pm

O den Rockefeller Center Christmas Tree Lighting je na 30. listopad se různých činností vykonávaných. Obřadu rysy hudební vystoupení z různých populárních umělců a televizní vysílání to je příliš. Všechny tyto tvoří základ pro NYC Christmas Party.

0 comments: