První Baby Christmas Ornamenty

Posted by Jiky at 10:21 AM

Wednesday, September 23, 2009

První dítě je vždy Samaritán!
A jeho první vánoční je záležitost na paměti.
Vánoční karnevaly Vám přináší některé z první dítě
Vánočních ozdob.


* The Personalizované fotorámečku Ornament je 5,5 palce dlouhé hračka ve tvaru dětské chrastítko. To je kulatý a nebesky modrá podél vnějšího okraje a světle růžové uvnitř. Malé bílé kuličky kolem rámu kouzlo 'první dítě VÁNOCE'. Modrý a bílý pryskyřičná páska může být použita k napsání jeho / její jméno.

* Blue Baby boty jsou 3 palce ornament ve tvaru podkovy. Zakřivení z jednoho dítěte bootie do jiné malé bílé kuličky. Malá zvonek připojena k růžové boty tkaničky s některými bílými připojuje karnýr.

* Baby Ozdoby jsou jasně růžové-tónovaná skla koule se slovy 'první miminko VÁNOČNÍ' leptané v horní části. To má věnec ze zlata listí děje kolem dokola. Čtyři malé krystaly paluby věnec. Ozdoby visí ze strmé zlatou stuhou.

* Tři Hrách v Pod zahrnuje Inge hvězda korunu. Je celadon zelený hrášek pod zvýrazněn tmavě zelené třpytky. Uvnitř jsou 3 děti. 1. nosí růžový kapoty pomocí měňavých leskem polštářování, 2. nosí modrý kapoty pomocí měňavých třpyt čalouněním a 3. nosí světle Nile zelený kapoty pomocí irizující třpytky čalouněním.

* První Baby Girl Ornamenty patří medvídek pokukování z bledě růžové skladování. Jedná se drží řetězec bloků, které kouzel 'Baby je'. The 1st holčička je ozdoby visí smyčky červené šňůry.

* První Baby Boy Ornamenty patří medvídek pokukování z světle modrou punčochu. Jedná se drží řetězec bloků, které kouzel 'Baby je'. 1. holčička je ozdoby visí smyčky červené šňůry.

První miminko ozdoby jsou podobné starožitností. Jsou navždy. Shop pro první miminko ornamentů vánocům karnevaly Vánoce.

0 comments: