Vánoční Jídlo Řemesla

Posted by Jiky at 10:21 AM

Wednesday, September 30, 2009

Vánoce jsou pozorovány po celém světě na oslavu narození Krista. Během tohoto festivalu lid vyzdobit jejich domovů v nejlepším možným způsobem s různými dekorativní položky které jsou dostupné v trhu. V době festivalu lidu vánoční ozdobovali indoor stejně jako venku domu s různými druhy řemesel které jsou vyrobeny doma nebo přinesl z trhu.

Tyto řemesel mohou být papírové řemesla, woodcrafts nebo potravin řemesla.

Vánoční Jídlo řemesla jako řemesla jméno suggestsare, které jsou vytvořené ze zeleniny nebo obilnin nebo jakékoli jiné potravinářské výrobky.

Pomocí materiálů a pokyny uvedených níže zkuste následující vánoční potravinový řemesel doma.

Zeleninová Tiskne-Toto řemeslo lze být podáván jako dar jakékoli osobě.

Potřebné materiály:

* Butcher na papír, hedvábný papír, rýžový papír, nebo na polici papír, 9 x 12 palců a větší, pro balicí papír, nebo menší pro psaní.
* Noviny
* Jar vody
* Štětce
* Různé druhy ovoce a zeleniny
* Tempera nátěry

Postup:

* Uspořádat papíru na horní části novin. Naplňte sklenici s vodou na držení štětce.
* Řezané žampiony a květák kvítky odshora dolů a jablko napříč, odstranění semen. Nechejte zelenina a ovoce poloviny uschnout na papírové ručníky po dobu nejméně hodinu. Můžete také použít citronu a pomeranče poloviny, ale oni se alespoň 2 dny zaschnout.
* Kartáčové řezu povrch zeleniny a plody s tempera barvou a tisknout stiskem pevně na papíru. Budete moci učinit 3 dojmy před musíte překreslit.
* Make náhodný vzor použitím ovoce a zeleniny nebo provést řádky téhož zeleniny a plody v různých barvách. Použít barvy dle vlastní vůle. Když barva zaschne, papír je připraven k použití.

String papíru Perník mužů a žen: Toto plavidlo může být uveden v celé místnosti, nebo umístěné na oknech nebo uvázanou kolem vánoční stromek. Potřebné materiály:

* Brown potravinami pytel nebo hnědá / pálením výstavba papír
* Pastelky nebo markerů
* Nůžky
* Glue, pásku, nebo sponky
* Dlouhý kus zeleného nebo hnědé příze nebo string

Postup:

* Nakreslete perníkového muž nebo žena na kus výstavby papíru. Ujistěte čerpat obdélníku na vrcholu hlavy (vaše perníků osoba bude viset z tohoto obdélník, která bude přeložený přes).
* Vystřihněte perníku lidi. Kreslit obličej, oblečení, atd.
* Fold obdélníku na vrcholu hlavy přes.
* Připevněte perníku osoba k dlouhý řetězec pomocí pásky, lepidla, nebo sponky. Make více perník lidí a připojí jim řetězec.

0 comments: