Kancelář Vánoční večírky

Posted by Jiky at 6:21 PM

Thursday, September 17, 2009

Proč všichni rezerva-DOS na doma? Dopřejte si bash s vánoční večírky karnevaly Office Vánoce vytvořit dojem na svého šéfa? Kancelář Christmas Party stěží být formální záležitost.
Jméno ty Logos: Projděte si několik časopisů a vyřezat inzerát symboly. Vložit každou na bílé straně karty a mají všichni jdou po místnosti s odpovědí list a pokuste se zjistit, jak mnoho symbolů, jak je to možné.

Se 'Kdo jsem já?' Hra, vyberte kategorii, jako je kresleným postavičkám, filmové hvězdy, zeleniny, atd. Pin název jednoho z těchto předmětů na zadní straně každého hosta, jak přicházejí. Řekni svým kolegům, které potřebujete zjistit, kdo to je otázkou dalších lidí o pomoc. Pravidla jsou následující: klást otázky ano nebo ne pouze odpovědět ano nebo ne, ne odstranit své vlastní jmenovkou objevit. Zeptáte-li se každý, kdo si pomohou zjistit vaši identitu.

Asociace Hra vyžaduje následující mohly být uváděny na stole: kalendář, písmeno "K", zápas, láhev vody, Jar cukrovinek, kartáček na zuby, džbán, Svíčka, sůl, vidlička, cvočky, Buttercup, dopis "N", razítko, kostky na talíř hlíny, železa. Když hosté přicházejí, zobrazení předmětů na stole. Jak přijdou, aby jim v následujícím seznamu. Vítěz prohlášení na seznam položek, na stole. Tato zábava, rychle se pohybující Hra začíná jako všichni shromažďují do jedné velké skupiny. Vedoucí nejprve zavolá číslo mezi 2 and15. Každý si musí sbírat ve skupině, které obsahuje množství lidí. Členové skupiny by měly být vrat zbraně aby lídr vidí kdo je ve skupině. Pokud někdo nemohou vstoupit skupinu, protože počet požadovaných členy bylo dosaženo, když je mimo hru. Jak se postupně různá čísla zavolal počtu účastníků dostane zmenšuje. Poslední skupinou, nebo vyhrát skupinu, musí mít kdekoliv dva-pět lidí. Surf Christmas karnevaly pro bližší informace o úřadu vánoční večírky.

0 comments: