Vánoční řemesel Ornament Myšlenky

Posted by Jiky at 6:21 AM

Tuesday, September 22, 2009

Mít něco krásného na dárek svým přátelům letošní Vánoce. Řemesla nápady půjčovat tvůrčí stranu vaše osobnost, zároveň přidávat do vašeho osobního kontaktu dar. Christmas karnevaly Vám přináší velké množství nápadů Christmas ornament řemesla vyzkoušet na vlastní pěst.

* Vytvořte umělecké kovové tvary s plazmové řezačky kovu dělat vzorované vrata, umělecké znaky, kovových uměleckých tvarů atd.

* Zkuste si ruku na několik japonských řemesel v zimě, jako je umělecké obrazovkách Shoji, charakter šperků s vyrytým Jap slabikami, a kámen, dřevo, drát sochařství.

* Vytvořte si vlastní vánoční cukroví obaly, ideální pro vánoční večírky, jako je bar obálky vánoční cukrovinky. Můžete změnit písmo a barvu a dát je osobní kontakt.

* Děti vyzkoušet vánoční hobby řemesla, jako vytváření osobních vánoční album, slam knihy a memento.

* Vitráže vzory, jako stínítka Vánoce, Santa schránky, jahody, birdhouse a další.

* Design vánoční quilt s baby vzory jako jehňata, jesličky, vánoční stromeček, hvězdách, svíčky a to, co jste, vše je hotovo v živých barvách.

* Existuje sbírka aplikacemi modelů, deka bloky, háčkované, barva a jehla k ozdobě své vánoční řemesla idea.

* Panenku a květinové kreace jsou plněné látky Santa panenky, vyšívané sobů a saní panenky a květinová zadarmo, jako jmelí, břečťan, cesmína kytic.

0 comments: