Domácí Christmas Crafts

Posted by Jiky at 10:21 PM

Friday, September 25, 2009

Domácí vánoční řemesla jsou hýčkané rodinný dědictví, které přidávají spoustu zábavy a veselí na oslavu Vánoc. Níže uvedené, jsou skvělé několik vysoce-dopad řemesla domácí warming, že se bude rozšiřovat osobní kontakt v letošní Vánoce.

Domácí cetku krabice - Malý roztomilý cetku skříně jsou vyrobeny z šablona, houbičky a pískové barvy. Pozlátko skříně jsou zdobené zlatem listí motivy nalepeny na papíře box mach.

Věšák Vánoční strom - Připravené ramínka z recyklovaných, multi barevné řetězce světel a ozdob tohoto stromu je báječné domácí řemeslo.



Papír sněhulák Model - Tento dokument 3D sněhuláka s šálu a rukavice bez prstů je ideální Vánoce pro děti řemesla. Bílý karton kruh pro základní, větvičku pro košťata a trochu lepidla se požaduje, aby bylo.

Vánoční sbor Angel Recyklovaná žárovka Řemeslné-To recyklované žárovka anděla je vhodný pro použití jako natě vánoční stromek, strom výbava nebo stolní dekorace.

Vánoční karta Angels - vánoční řemeslo, které využívá recyklované vánoční přání, aby roztomilé vánoční pozdrav anděly, vhodný k použití jako dekorace stolu, strom nebo kryty pro přidání do věnec nebo dárek.

Ball Ozdoby sklo - sklo Vánoční ozdoby, kousky pozlátko, peří, korálky a třpytí připravit nádherné korálky míče, péřové míče, míčky a pozlátko mramorovaný míče.

Domácí jídlo dárky - Horká čokoláda mix, horké kakao mix a pes léčit některé delikátní domácí potraviny.

0 comments: