Křesťanské Vánoce Crafts

Posted by Jiky at 6:21 AM

Sunday, September 27, 2009

Vánoce jsou čas, když máme na paměti Pána Ježíše 'učení nebo zpráv pro lidstvo. Pokusíme se popíjet v nás kvalit skutečného křesťana, snažíme se být více shovívavý, lidštější, více zodpovědný za mořem lidstva, které nás obklopují.

Křesťanské principy, ale musí být zkušenosti v dětském věku. Existují stovky křesťanských řemesla Christmas, které se vyučují na děti ve škole.

Některé křesťanské řemesla Vánoce jsou popsána zde. Budou dělat nádherný aktivitu dětí.

Clay Betlém

Budete potřebovat 3 hrnce mini hlíny, 3. velké dřevěné korále, slámou nebo mech, zlatou stuhu řetězec, proužky tkaniny a lacinými lepidlo. Aby byla jesličky, pak dva kelímky hlavou dolů a lepidlo korálek na vrcholu každé z nich (zastupuje Marie a Josefa), místo jednoho z pásů tkaniny nad hlavou Marie a Josefa další kolo na rameno. Místo slámy ve třetí banku (žlab reprezentuje) a třetí místo korálek do slámy (represents Jesus 'hlavu). Teď místo zlaté stuhy kolem hlavy Ježíše jako koruna.

Vánoční stromy Cookie

Aby se toto řemeslo fascinující křesťanských Vánoc, budete si muset box ledu kuželů smetany cukr, zelená poleva, bílá poleva, červené polevou nebo malé červené bonbony. Nyní otočte cukru kužely dnem vzhůru a šíří zelené polevou nad vně kužele. Naneste bílou polevu, jako věnec, a umístěte červené bonbony na stromech na ozdoby.

0 comments: